donderdag 4 oktober 2007

De revolutie is hier... draag uw steentje bij in 5 minuten

NU is de kans


Geachte Ron Paul geinteresseerden.
Vandaag, 3 oktober, is niet alleen voor Leidenaren (!), maar ook voor liefhebbers van Ron Paul, een grote feestdag.
Eindelijk, kort nadat de Ron Paul campagne een persbericht uitschreef dat 3 miljoen dollar was opgehaald dit kwartaal, en dat het totaal beschikbare geld (minus kosten!) tot aan januari 2008 over de 5 miljoen dollar is... reageerde de grote media meteen (het werd eens tijd!).
Yahoo! News (niet vergeten, DE meest bezochte website van het hele internet met 551 miljoen bezoeken in de afgelopen maand), New York Times, ABC en velen anderen waren er als de kippen bij.
Dames en heren, als u interesse heeft in de kandidaat, spuugzat bent met het interventionisme van de VS in de wereld, graag een frisse wind uit Washington ziet blazen, andere (minder bloedige graag) krantenkoppen wilt lezen en/of andere redenen heeft, uw komende 5 minuten kunnen hier aanzienlijk toe bijdragen.
Nu Ron PAul is "uitgelekt" naar de media, is het kwestie deze en de eerstvolgende verhalen op peil te houden. Dit betekent: plaats een commentaar, geef een beoordeling voor het artikel en stuur het door naar een vriend of vriendin (of lekker naar uwzelf of uw secundaire email)... dit zijn allemaal simpele trucs om te zorgen dat de betreffende artikelen hoog in de pagina's blijven staan (waardoor Ron Paul, zijn idealen en zijn campagne ENORM zullen stijgen in bekendheid en aanzien) en het zal de schrijvers hopelijk aansporen om meer over Ron PAul te schrijven en wordt het schier onmogelijk voor de grote mediaconglomeraten om Ron Paul in de vergeethoek te drukken.
Als u houdt van uw vrijheid, en dit de Amerikanen ook gunt, alsmede Saoedi Arabiers, Irakezen, Iranezen. Israeliers en Palestijnen en alle andere volken op de wereld, vraag ik u uw volgende 5 minuten hieraan te besteden,
veel plezier,
Francesco

Geen opmerkingen: