dinsdag 20 november 2007

Ron Paul rally in Philadelphia
Op 10 november j.l. vond voor een uitzinnig publiek van naar schatting een kleine 5000 mensen een rally plaats van Ron Paul, met een speciale plaats voor veteranen in verband met Veterans Day een dag later. De campagne van Ron Paul komt in een stroomversnelling terecht. En aangezien de campagne van Ron Paul door zelfbenoemde Nederlandse "Amerika-kenners" over het hoofd wordt gezien, vindt u hier een overzicht van dit event, bijgewoond door yours truly.

Op welhaast heilige grond, naast de Independence Mall in Philadelphia, werd in de snijdende kou een grote menigte enthousiaste mensen met een duidelijk brede achtergrond opgewarmd met diverse toespraken (o.a. Lew Moore, national campaign manager, Debbie Hopper, assistant campaign manager) en muziek van Rockie Lynne. De MSM was vertegenwoordigd met o.a. CNN, FOX en CBS.

Zoals in dit artikel eerder deze week op de Vrijspreker al werd aangeduid, wordt hij in de media genegeerd. Na het succes van de 5e november ziet het er naar uit dat de MSM in de VS toch eieren voor hun geld gaan kiezen. Iemand die 4.2 miljoen dollars gedoneerd krijgt, zonder er zelf een vinger naar te hebben uitgestoken, en daarmede in één klap recordhouder is bij de Republikeinen, trekt in ieder geval aandacht. Money talks. De resultaten mogen er zijn, getuige dit live-interview afgenomen door CNN direkt na de rally:Op de lokale FOX:Op de lokale CBS ("One of the hottest names in politics today"):Een handvol artikelen:

New York Times
CBS artikel
Pittsburg Live artikel
Daily American artikel

De speech van Ron Paul:

deel 1:


Klik hier voor deel 2 t/m 5

Een indruk van de menigte:

KLIKHet zal interessant zijn om te zien hoe zich e.e.a. gaat ontwikkelen en wanneer de Nederlandse "experts" deze unieke persoon "ontdekken". Wordt vervolgd, hier en op www.vrijspreker.nl !

Geen opmerkingen: