vrijdag 7 september 2007

Ron Paul wint, Fox baalt.

Dat Fox "faux" news geen fan is van Ron Paul, is genoegzaam beken. De slaafjes van Rupert Murdock laten geen gelegenheid voorbij gaan om hem te ridiculiseren en marginaliseren. Geen 'oorlog' is bad for business. Dus is Ron Paul bad for business.

Tijdens het jongste Republikeinse debat kon men per SMS stemmen, met een eerste plaats van 33% als resultaat. Uiteraard was dit tegen het zere ben van de heren presentatoren, de talking heads van Faux News. Het kon gewoon niet waar zijn, dus er zal wel sprake geweest zijn van manipulatie doordat mensen meerdere SMS-jes sturen. Gelukkig maar dat er mensen zijn die middels YouTube de proef op de som nemen:
De pro-war low-life punks zijn (alweer) betrapt. Als je de video van het gehele debat bekijkt, valt op dat de manier en toonzetting van de vragen nogal vooringenomen zijn. De opmerking van de meervoudige SMS-jes was nogal dom. Maar wat kun je anders verwachten van een stel bavianen..

2 opmerkingen:

abaddon zei

Het is goed om te zien dat ook nederland deel uitmaakt van de groeiende internationale erkenning voor Dr. Paul en zijn visie om de VS wederom een welvarend en bewonderd land te maken dat een vooraanstaande plaats inneemt in de wereld. Niet door de projectie van militaire macht, maar door het respecteren en stimuleren van persoonlijke vrijheden van de eigen bevolking, het voeren van een eerlijk monetair beleid en het principe van "goed voorbeeld doet goed volgen". Helaas zijn er ook Nederlanders die het niet begrepen hebben of niet willen begrijpen : http://www.yayabla.nl/nieuws.asp?article=13066

Andre zei

De gebruikelijke onsamenhangende nonsens. Deze tekst is overigens ook gepubliceerd op deze extreem-linkse site: http://www.no-more-lies.be/nmljoom/index.php?option=com_content&task=view&id=246&Itemid=2

Dit soort jongens projecteert alles wat niet extreem links is als extreem rechts, net als Joep Dohmen van de NRC onlangs. Nogal kortzichtig gezien het feit dat libertariërs (zoals Ron Paul) niet onder "links" of "rechts" te vangen zijn.