maandag 24 september 2007

New World Order = Wereldwijde Fascistische Dictatuur.Laten we elkaar geen mietje noemen. De reden waarom mensen zoals Ron Paul en mensen zoals ik geen "New World Order" willen, is omdat het ONMOGELIJK is dat zo'n wereldregering iets anders is dan een fascistische dictatuur. De 'power-elite' weet dat en ze weten dat mensen dit af zouden wijzen, indien dat openlijk als zodanig verkocht zou worden.

Zelfs de kleinere voorlopers van de NWO, zoals de Europese Unie en de Noord Amerikaanse Unie, kunnen in niets anders omntaarden dan een dictatuur. Democratie werkt alleen op een kleine schaal. De Founding Fathers van de VS wisten dit, en dat is de ontstaansreden van de Constitution.

Wellicht zou er een kans op succes zijn indien dezelfde Constitution op de gehele wereld toegepast zou worden. Dat wordt echter niet aangeboden. In plaats daarvan hebben we met een duidelijk socialistisch plan te maken om ieders leven te controleren en reguleren, tot op het meest gedetailleerde niveau achter de voordeuren van uw huis.

Alles wat gebaseerd is op bedrog en leugens, zoals de NWO/EU/NAU/UN en alle andere organisaties wiens doel het is om onze levens te controleren, zullen met zekerheid leiden tot de meest corrupte overheid aller tijden. Gaan mensen eindelijk leren van de geschiedenis ? Zal men ooit beseffen dat een nep-imperium (zoals de EU-machthebbers het willen doen voorkomen) uiteindelijk keer op keer hebben gefaald in het verleden ?

Laat ons elkaar geen mietje noemen. Wij, het volk, willen geen power-elite die ons reilen en zeilen tot in het kleinste detail controleert, ons onderwijl in relatieve armoede houdend terwijl zij leven als God in Frankrijk. Zij menen werkelijk dat ze uitzonderlijk zijn en derhalve meer verdienen dan de rest van ons, en bewegen hemel en aarde om zeker te stellen dat dat realiteit voor hun wordt.

Kijk naar wat jouw politieke bazen zichzelf toekennen en vraag jezelf het volgende af: [b]zijn mijn belangrijkste interesses hun primaire zorg ?[/b]

Natuurlijk niet. Ze zijn gecorrumpeerd door macht en hebzucht, zoals dat altijd al het geval was. De enige oplossing is om [b]de omvang van de overheid te verkleinen.[/b] Zorg ervoor, dat de overheid nooit teveel macht heeft en allen doet wat van hen verwacht wordt. Een netwerk van wereldwijde kleinere democratieën met onderlinge vrijhandel en gebaseerd op non-interventionisme heeft een veel grotere kans op een stabiele, vrije wereld dan een kunstmatig samengevoegde werelddictatuur. Het wordt tijd dat wij, het volk, een begin maken door onze vrijheden terug te claimen en onmiddellijk een einde te maken aan dit spel van list en bedrog door de power-elites.

En als je nog steeds denkt dat dit een samenzweringstheorie is en geen feit, dan zou ik je willen vragen op welke planeet je leeft !

Geen opmerkingen: